Гласувай!

C3 server HopZone vote link C3 server HopZone vote link

Създадено с помоща на!

Triada Spectrum.net DooM.BG

C3 & C5 правила

Добре дошли в Lineage II DooM Server

За Ваше сведение за да играете в нашият сървър, то трябва да спазвате следните правила:

ВНИМАНИЕ: ВИЕ ИГРАЕТЕ НА СЪРВЪРА БЕЗПЛАТНО, ЗА КОЕТО НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ И НЕ ПРИЕМАМЕ НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ.

ПРАВИЛА ЗА ИГРА В СЪРВЪРА

A. Основни правила:

 1. Администратора винаги е прав.
 2. Ако Администратора не е прав - вж. т. 1.
 3. Използването на всякакви кодове (чийтване) и използването на бъгове в играта за свои интереси e aбсолютно забранено.
 4. Оскърблението на играчи - (ругаене, псуване), отправени към даден играч или към играчите като цяло, демонстрирането на неуважение към Гейм-Мастерите, и всякакъв вид начини за унижение на други играчи не се допуска.
 5. Използването на Лична информация за користни цели не се допуска!
 6. 1.6. Флудене - писането на безмисленни или необосновано често повтарящи се съобщения в общият канал или в частните чатове.Към тази точка се отнасят и необоснованите молби за вдигане на левъл, даване на итеми и други.
 7. Използването на никове, съдържащи нецензурни изрази както и такива оскърбяващи другите играчи. също и такива представящи ги като GM ще има последици като делевел и евентуално бан. Само на описаните в сайта GameMasters можете да се доверите;
 8. Използването на всякакви вредоносни програми нарушаващи нормалната работоспособност на сървъра не се допуска.
 9. Рекламата и продажбата на предмети/итеми за истински пари и всякаква друга търговска дейност!

B. Права:

 1. Играчът има право да играе
 2. GM-ите имат право да премахнат/сложат БАН на играч, който ги е оскърбил, за което своевременно го описват в съответното място във форума.
 3. Администраторът има право да прави каквото си иска без да дава на никой никакви обяснения.
 4. Администраторът има право да променя правилата без да уведомява за това играчите.
 5. GM-ите имат право да отправят предупреждения при констатирани нарушения, за което своевременно го описват в съответното място във форума.
 6. Играчите имат право да предупреждават други играчи, за което своевременно се информират GM-ите.
 7. GM-ите имат право да проверяват за непозволени предмети и хакове в играта като това включва да преглеждат инвентара ,личния и клан сандъка.
 8. GM-ите нямат право да дават предмети, пари и скилове, както и да помагат за куестове, обсади и клан войни.Да пречат или помагат на играчите в дигането на ниво,при минаване на куестове
 9. GM-ите нямат право да въстановяват пари итеми или скилове загубени поради бъгване на играта или загубени при рестарт и спиране на сървъра.

C. Задължителни правила за играчите:

 1. Играчът няма право да спори с GM-ите (да им се обяснява)
 2. Играчът няма право да използва чужди акаунти.
 3. Играчът няма право да използва бъгове в своя или чужда полза независимо от вида им.
 4. Играчът няма право да пуска слухове.
 5. На играчът му се забранява да проси/моли Администраторите и/или GM-ите за итеми, пари и др.
 6. Играчът няма право да обсъжда действията на Администраторският състав.
 7. Играчът няма право да използва бъгове по картата, даващи му право да се бие с чудовищата без те да могат да го наранят.
 8. Играчът няма право да използва програми променящи по някакъв начин пакетите изпращани към сървъра, това важи и за такива програми променящи статистиките му и/или скоростта му на игра.
 9. Желателно е играчите да ползват форума и да задават въпросите си правилно коректно и написани на кирилица!
 10. В случай на БАН от Администратора се ЗАБРАНЯВА създаването на нов акаунт и/или играенето с него вж. Наказания.
 11. Желателно е играчите да посещават форума поне веднъж дневно и да се информират за своевременни спирания и рестартирания на сървъра, както и за съответните наказания!

"Random Party" -при random party итемите които се вземат от земята отиват произволно в играчите от партито,следователно ако си изтървете предмет на земята и след вдигането отиде в друг това НЕ Е кражба.

Изгубена парола - Ако си забравите паролата или акаунта или бъдат сменени от някои,ние не носим отговорност за това и следователно няма да ви бъдат възстановени;

"PVP" - Организирането на PVP и клан войни са позволени в сървъра. РК е възможно, но внимавайте тъй като има групи който не харесват PK и ще тръгнат след теб. Продължителното РК не се подкрепя, но е възможно. РК в стартовите зони (Talking Island, Elven Village, Orc Village, Dark Elven Village, Dwarven Village, Ruins Of Despair, Ruins Of Agony and Execution Ground ) е ТОТАЛНО ЗАБРАНЕНО.Ако докажеш за РК в тези зони (където е показано мястото на картата и червения ник или да пишеш на GM ако в играта) той ше бъде свален с 5 левела при първо нарушение а при второ до левел 1, продължи ли да РК в тези зони ще получи 5 дена бан или евентуално изтриване на акаунт (моля не нарушавайте това правило, ние не искаме да банваме или изтриваме никой).

Наказания:

 • 1-во нарушение - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и/или евентуален делевел.
 • 2-ро нарушение - Изтриване на акаунт.
 • 3-то нарушение - Пълен БАН вкл. и по IP за най наглите.

За да играете в Нашият сървър Вие давате съгласие, че ще спазвате горепосочените правила.
Незнанието на правилата, както и непрочитането им, а също така и недобрата информираност не Ви освобождават от отговорност.

Поправки ще се внасят в бъдеще!

П.П. Ако сте установили някое нарушение на гореописаните правила и/или познавате някой който го е извършил, моля незабавно се свържете с някой от Гейм Мастерите или предоставете скрийншот (по възможност). Наказанията ще се определят от Гейм Мастерите в зависимост от нарушението.

Всичко добро.